nytt träns o pannband

yes, jag har (stor överraskning), köpt ett nytt träns, strl full, jacson, nästan nytt:) hoppas bara strl full passsar, men de borde de göra, ni får en bild här nere iaf.  sen har ja ett pannband på bevakning på ebay, asså har aldrig sett nåt liknande!!!! så jävla snyggt, såg massa men det här tog priset:D ni får ingen bild på de, ni får se de när de kommer, när nutnos har de på sig;) han klarar inte av att ha saker på sig utan bling, galen blir han, stegrar o bockar, helt craZy;) haha, menm iaf den är slut om 4 dagar, o köparen har fått nåt slags märke för att han skickar saker snabbt o bra, så de kommer nån gång nästa vecka:)

hade ju anmält mig till första omgången till div 2, anmälde mig ju bara till LB:1, men ja kunde inte låta bli att anmäla mig till LA:1 iaf xD sen är ju andra omgången i wittvång, då ska ja anmäla mig till LB:1 o LA:2! debut i LA:2 blire, har tränat extremt mkt på galopp-uppridningen, och det går riktigt bra nu faktiskt;D sen om det går bra i LB så är ju det ett + oxå;) hoppas verkligen att det går bra för laget, vi ska nog börja med gruppträningarna snart, så får ja hälsa på våran fjärde lagmedlem, ingen aning om vem det är... men dom är nog fina, dom tävlar ju för kga rk x)

idag lat ja honom springa av sig innan ja red, han har ju stått i 2 dagar nu, o lite bus hade han i sig;) sen red vi o jävlar vilka härliga, långa steg han tog. takten va typ 1   2   1   2   1   2:D gick bra, förutom att det va massa vatten på banan, o krokodiler i vattnet, sen blev han sur när ja tvinga honom gå i de, men de gick iaf;) .nu tror ja inte att ja har mer att skriva om, så nu drar ja;)
Nattis


gillart starkt;D

Kommentarer
Postat av: Anonym

pannband, träns, div 2, bara hästar o vi gillart:D

2010-07-26 @ 22:03:09
Postat av: bara lilla jaaaaaaag ^^

tvingade honom....?

varför tvingar du din häst att gå ner i vattnet? :s

2010-07-30 @ 00:58:38
Postat av: Nathalie Busk

asså det va vettenpölar, och ibland på utomhustävlingar kan det va vatten på banan om det har regnat. då är det bra om han inte har ngt emot vattnet, och vet att det är ofarligt^^

2010-07-30 @ 22:48:20
URL: http://dressyrarn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback