träningggggg

Den:2010-09-30 Kl: 21:07:51 / träningar / Kommentarer: 0
tränade för madde idag. kom till stallet, o naw, sötnosen såg mig, gnäggade, o sprang som en idiot, o de finns ju stenar i hans hage, men woom, dom hoppade han över:) haha, han bara swoom, o hoppade o sprang, o gnäggade:') tog in honom, o haha, stoooor lerfläck i pannan:P fin, men bara borsta bort;)

satt upp o började skritta. väntade mig en sjukt pigg häst, men näe, lugn som en kossa^^ när vi började trava hade han mkt bjudning, men inte särskilt mer än vanligt:) rundade honom mkt, o skritt-galopp-skritt-trav-skritt-galopp övergångar typ;) han nickade lite i vänster galopp med huvet, så lite övergångar passade bra, så han fick igång bakkärran lite.

sen kom madde, o vi började med att rida igenom LA:2. lite bråttom i traven, lite hastig takt, men vad ska man vänta sig? inga jättemissar, bara ngt taggad...;) sen LA:4, (på 40 metersbana, menmen), och det gick bra de me:) i den samlade galoppen, eller ja, precis när vi skulle växla till samlad galopp, så satt jag bara lite tyngre i sadeln, o skulle precis börja jobba som jag brukar behöva göra, men så säger madde: där är samlingen jättebra! jag bara: woot? ja hade ju typ inte gjort ngt^^ dutti påni:') så taggad! även om ryggningarna inte direkt satt bra, och bakdelsvändningarna bara va ok, så är jag taggad! har inga nya bilder, så ni får ingen;)





klippning

Den:2010-09-30 Kl: 16:06:46 / Hästar / Kommentarer: 0
igår klipptes ju knut... han tyckte de va lite läskit när maskinen kom upp till örat, men spände sig bara... gud va mkt päls han hade! bild på't kommer nog ikväll. tog kort med mobilen på högen... MEN FAN! jag glömde kameran, jävla klantarsel... så blev inga före - efterbildr, men ni får ju se på söndag/måndag på tävlingsbilderna:) är såååå taggad! tänk om vi skulle bli placerade???? tror inte det, men man får ju hoppas;)

ska träna ikväll för madde, träna lite program, finslipa lite;) han kommer va PIGG! vilade o klipptes igår, men förhoppningsvis blir det positiv energi;)


random bild på lilla ninja;)





idag + igår

Den:2010-09-28 Kl: 19:03:42 / träningar / Kommentarer: 0
igår red jag ju för madde, och i förrigår vilade han. iaf, han var superstark, bara drog o sprang. men efter ett tag lugnade han sig ngt... men de va bara bra i den samlade galoppen, då han bara orkade mer. men vi tränade lite samlad trav oxå, vilket jag själv tycker är mkt svårare, men han hade mkt lättare för det iaf... sen lite serpentiner så han lugnade sig...

idag hade jag ju lektion för ulrika. när vi värmde upp försökte jag bara lägga ner honom extra mkt, och överböja honom extra mkt. han va ganska ok då, men ganska hård i vänster tygel, men det "släppte" efter en stund. han hade en bra energi, men blev lite "taggad" eller va man ska säga, och ville inte stödja sig på bettet. men efter mkt skänkel släppte det lite... men i slutet släppte det ordentligt, o bakdelsvändningarna satt som en smäck. i galoppen släppte det oxå i slutet, likaså traven. han sänkte sig, och ryggen kom upp mer.

ja, annars? sitter o väntar på startlistor. har sett att en "rosettplockare" ska va med i LA:2 (inga namn), dålig stil! dom tävlar på HÖG nivå annars, och nu LA:2, när det finns andra klasser? aja, folk är ju som dom är;)

imorn ska knut oxå vila, klippning på g! ska försöka ta före - efter bild, om jag kommer ihåg kameran, så ska knut få leka modell;)

asså, jag vet inte vad jag ska skriva om, ge förslag!!


mysiga bilden;)



varför just Knut?

Den:2010-09-26 Kl: 18:48:25 / Hästar / Kommentarer: 3
fått lite frågor om varför jag valde att köpa just knut. Här kommer svaret:)

vi sålde ju den stora hästen vi hade, då jag inte klarade av honom då. så skulle vi köpa en ponny ist. så åkte jag till karlstad och provred ett sto född 96, ljusbrun fux, bred bläs o strumpor.... så jävla fin! tävlad upp till LA:P1 med vinst. jag tyckte direkt när jag såg henne: DETTA ÄR INTE MIN HÄST! hon såg så livlig ut i stallgången där hon stog. som att hon skulle sticka om man satt upp. men vi drog iväg till ridhuset iaf, och ägaren visade henne. jättefin, o så va de min tur. fick henne knappt iform utan hjälp... efter ett tag gick det, men det var svårt! sen va man tvungen att hålla i henne ganska hårt, annars gick hon inte stadigt... så åkte vi hem sen, och jag sa: nej, hon är inte den rätta. + att dom ville ha 75000, och det var hon inte värd... hon hade inte en gnutta steg, och ingen stam...

sen såg jag en bild på en jättefin vit ponny, i askersund, (ca 5 mil härifrån), född 96, med hyfsade gångarter. så jag åkte o provred, han kändes inte som min ponny från början heller... han kändes för pigg, och "sprättig?", vet inte riktigt, men det kändes inte rätt... men så iaf, vi började trava, galoppera, och känslan blev bara bättre och bättre, och till slut kändes det riktigt bra, även om det kanske inte såg så bra ut.... så vi bestämde att vi skulle prova honom igen. den här gången gick det oxå riktigt bra, med tanke på att det var andra gången jag satt på ponnyn... han hade även stam, och ganska hyfsade gångarter. så jag red ut på en liten väg oxå, skrittade, travade, och galopperade. nu kändes det som: Detta ä r min ponny! så vi bestämde att vi skulle köpa honom, och ca 1 vecka senare var han min:D


min pluttis:')


plastrong??

Den:2010-09-25 Kl: 20:41:46 / Allmänt / Kommentarer: 3
hjälp mig välja vilken plastrong jag ska köpa! får pengar imorn, så då smäller det;)

1.


2.


3.

tror jag är lite smått förälskad i 1:an;)


Hiss o Diss

Den:2010-09-25 Kl: 20:37:19 / hiss o diss / Kommentarer: 0

längesen nu, men vi kör;) Vi börjar med att hissa....

....Ponnyprakt! Bra priser, och lite udda (på ett bra sätt) produkter! Stor hiss!



Sen ska vi hissa Epui Design. Snygga plastronger, och även där ett bra pris! Ska snart köpa därifrån, o ni får gärna hjälpa mig;)

Sen diss oxå... Börjes! fet diss asså... fula grejer, med samma pris som t.ex hööks, men mkt sämre kvalite...




långt inlägg

Den:2010-09-25 Kl: 17:51:20 / Hästar / Kommentarer: 0
sorry för dålig uppdatering!! har inte haft lust att blogga:P men här kommer uppdate för 3 dagar:)

i förrigår när vi red asså..... jävlar va dåligt de gick! han tacktade, var rädd för allt, o var spänd redan när jag tog in honom:P o de spändes i ridningen. HAHAHA! fatta ni den? ja bytte ut "kändes i ridningen" mot "spändes i ridningen"! HAHA! sorry, min sjuka humor kommer in iblandxD iaf, vi skrittade fram på vägen, o en sten som aldrig varit farlig förut, var nu hästätande! usch, o allt tack vare tait... hon är helt psycho! hon går fram o tillbaka i hagen, o direkt knut kommer nära så typ attackerar hon:S så han var ju skitsppänd av bara det:P så jag bestämde att han inte ska gå med henne mer, för han hade ett bett på nacken och ett på rumpan. o hon har aldrig varit så förut, men det har börjat nu o bli värre o värre:P hon har/hade ju en senskada, så hon är inte riden sen i april typ:P

igår red ja i gamla ridhuset. ett dressyrpass, som gick mycket bättre! han va lite spänd i början, men när vi börkade trava så släppte det! han blev mjuk o avslappnad:D tränade välddigt mycket i låg o lång form, o överböjde honom i nacken o i sidorna. tränade lite på galoppuppridningen oxå, och jag tror jag börjar förstå hur man ska göra på just honom... gick ganska bra iaf:) har kollat vilka som är anmälda till den 3e... g r y m m a ponnysar asså! typ (nu skriver ja bara ngt): Sir Lancelot e: power boy. så kommer vi där bara:P Knut e: Bonny's Bumble Bee:S haha, vet att namnet inte har ngn betydelse, men ändåXD men vi e best endå;) vi ska iaf försöka slå dom;) menmen, vi får la se... sen efteråt iaf, red jag tait lite barbacka, bara skrittade i gamla, o haha, hon va skitstolt! ja va ju den första att sitta upp på henne sen i aprilxD huvet o svansen rakt upp, o jävla massa power i gången;)

idag red jag i nya ridhuset. det blev en liten grind på ca 60 cm kanske, o en galoppbom o tre cavaletti:) knut tyckte de va skitkul! vi race:ade runt som galningar o lekte omhoppning, o gjorde skitsnäva svängar i 190, typ hoppa hindret o sen direkt runt hindret när vi landar, o hoppar den igen;) se mina paintskills längre ner;)
han va skitdutti iaf:D lite stark, men det är väl klart, vi har ju inte hoppat sen den 28e augusti i segersjö:O lite galoppuppridningar blev det där oxå, och dom gick riktigt bra, likaså bakdelsvändningarna!:D så stolt över min knutte! är så jävla taggad till rosendahl! framåtbjudningen är på topp, och resten börjar sitta oxå:D fan, nu jävlar!


såhär red vi typ;)


duktig påni, duktiga läsare

Den:2010-09-21 Kl: 19:16:20 / Hästar / Kommentarer: 0

hade ju träning idag. gick bra, han va t.o.m lite stark:D haha, kanske ni tkr jag är konstig som gör en :D smiley för att han va stark, men det va ganska länge sedan han var det, så det känns u n d e r b a r t! känns verkligen som min knut är tbx.

vi tränade iaf mkt tempoväxlingar, pch mkt samling. både elin o ja ska ju tävla den 3e, så vi behövde båda träna på samling, då hon ska rida A:4 och P:1, och jag A:4. skulle gärna oxå rida P:1, men vi är inte riktigt redo;) iaf så gick träningen bra, han kändes glad o pigg:)

imorn tror ja vi kör lite hoppning? gah, man ändrar sig hela tiden!!!!! eller kanske uteritt med bilder... får se:)

sen har ni läsare varit duktiga på att både besöka och kommentera:D +poäng till er:)


hatar rubriker:/

Den:2010-09-20 Kl: 21:21:23 / Hästar / Kommentarer: 2
först kom jag till stallet, papi skjutasde mig, så jag kom dit vid halv fyra? iaf, så mockade jag o så, mamma skulle köpa nya sporrar, för jag tappade en av mina på förra tävlingen... så kommer hon vid halv fem, och har ganska vassa sporrar... så bara åka o byta:S

red på hoppbanan sen, gick ganska bra, men han va lite överkänslig, då jag inte ridit med sporrar på typ 1 månad:P men det är ju helt förståelit, så de va bara använda skänkeln så mjukt som möjligt, räckte att jag typ bara tänkte skänkelvikning t.ex, så gjorde han det^^ min duttia lilla skrutt:') gjorde ngra galoppombyten oxå, vilket resultarade i 2 sekunder korsgalopp, sen kommer han på: ajuste fan, jag har ju bakben! så bytte han på dom  oxå^^ puckoplutten då;)

taggar inför tävlingen, då den ökade galoppen bara blir bättre! samma med samlingen:) så iaf, vi jobbar, och förhoppningsvis får vi iaf ett godkännt resultat, men vi blir ju glada om vi får mer än så;)


min farmtida elit;)

kmr inte på ngt:)

Den:2010-09-19 Kl: 12:24:32 / Hästar / Kommentarer: 0

sitter här vid tvn o kollar film... har tråkit o ninja den lilla jäveln har sprungit omkring hela dagen, o hon väckte mig vid typ 10... alldeles för tidigt för en helg för mig iaf;) men sen kunde jag inte somna så de va bara gå upp... ngt hungrig är jag oxå nu, vi hade bara äckliga saker hemma^^ men mamma skulle gör soppa snart, en jävla god oxå;)

har kvällen i stallet, så vi åker vid typ 5. vet inte riktigt hur det blir idag... tävlingen blev ju inställd igår, så han skulle ju vilat igår, men då körde vi ju lydnad, så idag tror jag de blir dressyrbanan, måste ju träna på 60 metersbana nu innan LA:4an... usch, läste propositionen igår igen, och fy! vi sk vara utomhus, och det kommer säkert ösregna, för de gör de alltid när jag tävlar, + att det är höst nu:S längtar verkligen till våren och den nya tävlingssäsongen... då jävlar ska vi debutera o debutera (om allt går som det ska, utan skador i vinter)! vi hoppas att även denna vinter blir skadefri, men man vet ju aldrig med is o sådär... men de ska nog gå bra:) hoppas på att kunna debutera MSV C:1 (LA:6) och/eller LA:P1... bara träna nu i vinter! sen vet jag inte om jag ska rak knut? han har inte så lång päls nu, men den kanske blir jättelång sen, o det blir försent att raka? gah, får väl vänta lite o se...




lydnad, respekt!

Den:2010-09-18 Kl: 19:41:00 / tips o ideér / Kommentarer: 0
idag vaknade jag med en grymt äcklig träningsvärk i låren, efter att ha sprungit ett löptest i skolan:/ så jag kände inte alls för att rida, utan de blev lydnad istället:) så vi kom in i ridhuset (för de ösregnade så vi va inne:)) så iaf, vi började med att bara gå omkring o göra lite hastiga/skarpa svängar o ryggningar. sen när vi gått ett tag började vi springa lite. springa fort, sen tvärstanna o rygga eller bara stå still. lite fr3amdelsvändningar när jag gick mot hans bakdel, o han skulle vända utan att jag rörde honom. gick jättebra! han lyssnade o va riktigt uppmärksam.

jag kan rekommendera detta till alla, då man får hästen lydig, och man får hästens respekt om hästen ser en som sin ledare, vilket kan hjälpa om man går ute o promenerar med hästen t.ex. men det hjälper även vid ridning, då hästen känner att min ledare sitter på ryggen nu, jag borde lyssna, ist för: de sitter ngn på min rygg, men de skiter väl jag i... a, ni fattar:)


härlig sommarbild:D next...OS



barbacka

Den:2010-09-17 Kl: 21:51:33 / Hästar / Kommentarer: 2
red barbacka idag. gick riktigt bra, o han höll en bra o jämn form. började med att trava, o rida lätt..... riktigt jobbigt att rida lätt barbacka, men ja klarade mig hyfsat bra ändå;) lite öppnor, slutor, skänkelvikningar o så. kändes jättebra! han lyssnade bra, o jobbade på med bakkärran;)

galopperade honom i en låg och lång form, så han blev uppvärmd ordentligt. sen började jag samla upp honom o jobba lite längre intervaller, samlad galopp, arbetsgalopp, osv. gick riktigt bra, o ja kände lix hur han kom med nacken, o baken lix klickade till, o så hade vi en F I N samlad galopp. vi kunde hålla den relativt bra, men jag körde inte så långa sträckor så att han inte skulle orka, då han lätt tycker att ngt blir tråkit om han inte orkar. men jag pressade honom nog till ungefär MAX. men han jobbade fint, o de kändes som han verkligen ville jobba. öronen spetsade, o en härlig bjudning! kände lix som: min knutte är äntligen tillbaka! han har ju varit lite seg, men nu känns han 100% tillbaka:D jaja, nu ska ja iaf gå tbx till min film;)




VILKEN ÖVERRASKNING?!

Den:2010-09-16 Kl: 17:18:55 / Hästar / Kommentarer: 1

ska snart till stallet, har träning för madde. ska nog träna på dom där förbannade ryggningarna, bakdelsvändningarna, o den jävla samlade galoppen...

igår red ja på hoppbanan, o nja, passet gick sådär... han hade inte blivit ordentligt riden på 3 dagar, så han blev lite bekväm... när jag ber honom sätta under sig vänster bak, så blir han grinig, o börjar trippa framåt i en väldigt snabb takt. så jag gjorde lite mjuka halvhalter, o då blev han ännu tjurigare när han inte kom undan... men efter lite samlad-arbets-mellangalopp övergångar, lossnade de lite, o han blev relativt fin. lite trippig, men bättre än innan. mamma skulle ju tagit kort, men de blev ngt fel på kameran, så alla blev svarta, o de gick inte ändra inställning eller ngt sånt:P  menmen, blir väl när jag eller pappa tagit till orken att fixa det;) tror jag vet varifrån jag fått min lathet. från min älskade papi:)<3

o nu till "överraskningen"... DET BLIR INGEN TÄVLING PÅ LÖRDAG:(. inställd pga fler strykningar:S menmen, då blire ju bara mer tid att träna inför den där LA:4an:) vill verkligen få ett resultat att va nöjd över. jaja, vi får väl se...:)


STOPP! visste att han skulle stanna på den här, med massa säckar o stenar:O
men han hoppade till slut iaf:)


bäst!

Den:2010-09-13 Kl: 19:51:22 / Allmänt / Kommentarer: 0
är jaag! hade soprov, som ni nog vet. fick MVG! haha, pluggade typ inte, men de gick ju ändå;)) hoppas dom andra gick lika bra oxå:S vi får la se;)

varit hos jonna idag, spelat xbox som jag äger på:S eller inte... hon ägde mig den lilla retarden:P men kul hade vi iaf, sen nörda vi oss vi datorn oxå;)

mamma red knut idag, så ja kunde va me jonna:) imorn blire träning, o vi taggar till lördag, har fått startlistan nu;)

v 37

Den:2010-09-12 Kl: 14:57:07 / planering / Kommentarer: 0
måndag: dressyrpass
tisdag: dressyrträning (ridskolelektion, privatgrupp)
onsdag: bommar + litet kryss? / uteritt
torsdag: lektion för madde
fredag: kort, lösgörande dressyrpass, på dressyr/hoppbanan.
lördag: TÄVLING, gyttorp - LB:1, LA:1
söndag: vila/ kort uteritt


tävling på G

Den:2010-09-12 Kl: 14:53:07 / Hästar / Kommentarer: 1
yes! de blir tävling på lördag:D:D tror vi blir typ 3 st per klass? B:1 o A:1 blire;) hoppas formen håller i sig till på lördag! han känns så jävla fin nu, o fan om de skulle skita sig asså! menmen, träna o träna, o hoppas... sen hoppas vi eftersom vi bara är (3) st, på ?v i n s t? i båda klasserna eller iaf i en? annars blire våran (4e) tävling utan placering! bjudningen är nog skurken där, för han tappade ju helt och hållet bjudningen, o man fick driva fram honom, trots havre och lätt ridning... men efter 3 vilodagar fick han tbx den, o    f y   f a n   v a   s k ö n t!!!
han hade en ärlig bjudning, och de har hållit i sig tills nu, men sen har ju takten i traven svajjat lite hit o dit, men de blir bättre... annars tror ja nog allt känns bra, ajuste, mellantraven oxå-.- man brukar få en "svävande" känsla, men nu är den liksom ok, men inte riktigt där...

vi ska kämpa iaf, och ja ska nog öka på lite med havren o ut o race:a lite extra. saken är ju bara den att det är såååå långt till ett ställe att galoppera på... och man måste gå ca 3-4 kilometer på vägen, och de kommer STORA traktorer, lastbilar, bilar med släp osv... o dom där jävla idioterna saktar ju inte ner heller! en del gör ju, men en gång när vi va ute, kom en bil med tomt släp, o de finns ngra gropar i vägen, så släpet åkte ju upp o ner... tror ni han saktade ner?? nä, gasar o tutar, med släpet efter sig! jävla idiot, men som tur va kunde vi hoppa ett LÅNGT hopp upp på ett gärde, så de gick bra iaf... men fatta ngt måste dom? han kunde blivit livrädd, jag kunde ramlat av om han gjort ngt, o han kunde blivit skadad... menmen, nui går vi vidare...

knut är ledig idag, skönt för honom att bara gå o äta hela dagen, nu när betet nästan är slut... knuts hagkompis medryttare har kvällen, så då kommer dom in ikväll:)

T Y C K E R   N I    A T T    J A G    S K A    H A    E N    B L O G G T Ä V L I N G??
vad vill ni tävla om isf? vilken sorts tävling?

Nathalie Busk - Knut



min måndag (den 6e)

Den:2010-09-11 Kl: 19:07:42 / Allmänt / Kommentarer: 0
i måndags drog zilla, jonna o jag in till kga, o shoppa:D vi va shopparNa, o fan va kul vi hade! mamma o pappa va ju i turkey, så ja låna 700 från zilla o jonna, o så drog vi:) köpte: två linnen (ursnygga!), skrikrosa nagellack, en bh, o en parfym. sen gick vi till mc o tjockade oss;) inte bra för mig iaf, men sååå gott:P haha, fyfan, vi är sjuuuka! ni vill inte ens veta va vi gjorde på mc, men ni får ngn bild från de, o ngra bilder från skolan oxå;)


från mc, visste inte ens att zilla tog bilden:S

provrummet:)

extremt seriösa i skolanxD

sötaste jonnaponnalonnaschonna

och en mindre söt jag-.- haha, såg precis att min jävla tunga är ute på varje bildxD


o sötaste zilla oxå:)

vlogg

Den:2010-09-11 Kl: 18:51:39 / vloggar / Kommentarer: 2


sötnöt:D

jag är sämst på rubriker!

Den:2010-09-11 Kl: 17:15:01 / träningar / Kommentarer: 3

hej sötnosar! glad idag! imorse gick jag upp kl7-.- nu sjönk mitt humör igen.... iaf, hade morgonen i stallet, och sen kl 9.45 lektion för susanne. gick   h e l t   e n k e l t   u n d e r b a r t! han va pigg o spänd i början, för de va en valack som inte visste att ha va valack, så han hade kul med ett sto som han går i hagen med, o de har han aldrig gjort förut.... menmen, iaf, dom gnäggade o sprang omkring o hon gjorde såna där "sto pip"... men de gick över efter ett tag. vi har ju fått lite taktproblem i traven, de går typ: 1 2 1   212 1  2 1 2 12 , typ iaf, fast kanske inte så mkt:I men ni fattar ju;)

började med att rida i låg och lång form i alla gångarter, med mkt halvhalter, o eftergift. sen lite små volter o tempoväxlingar, samt att överställa honom i hals och kropp. sen kom susanne, o då blev de mkt lydnad o lösgörande arbete. knut va e x t r e m t duktig! han jobbade fint o va mjuk o fin. hoppas de håller i sig till på lördag! (om de blir ngt);) 
 
har fått en del frågor nu om vad jag heter på BDB, och då kan jag svara att jag heter nattisssss.






tävling eller inte?

Den:2010-09-10 Kl: 21:53:25 / Hästar / Kommentarer: 0
va ganska länge sen, men ni har ju besökt flitigt ändå:D iaf, så kanske ja ska tävla LB:1 o LA:1 på lördag... vet inte riktigt än, för de skulle ju varit på söndagen, men den blev inställd, så vi som va anmälda kunde får ida på lördagen, efter storhäst tävlingen, men tror vi måste vara minst 3/klass? jag sa iaf att ja skulle dit, men 2 st hade inte svarat, men hoppas iaf att dom säger att dom vill va me!! har inte tävlat på evigheter känns de som, fast de va i slutet av augusti:P

har tränat ganska mkt för tränare nu, finslipa lite;) ryggningarna  sitter ganska bra nu, måstte bara jobba mer på bakdelsvändingarna oxå. har ridit på dressyrbanan lite oxå (60 meter), och han klarade mellantraven på 60 m finfint:D riktigt fin flöt det på! han va pigg o stark, vilket känns RIKTIGT SKÖNT! han har inte tappat bjudningen igen, vilket ja va rädd att han skulle, men som tur är har han inte det:) känner mig riktigt taggad inför lördag (om det blir ngt)!

skolan har tagit mkt tid, har ju börjat åttan nu, så ja får ju b e t y g! usch, känns inge kul, men har haft några prov, och dom har kännts bra:) vi får la se. Ska iaf försöka hålla igång bloggen ngt:)


min favvobild på knut:')<3




hej...

Den:2010-09-04 Kl: 19:28:43 / Allmänt / Kommentarer: 4
...och hejdå? asså, tror seriöst jag tar en bloggpaus? har inget att skriva om? typ bara hej idag har jag ridit idag har jag tävlat det gick bra/dåligt osv... känns som jag bara tråkar ut er? får se... vet inte riktigt hur jag ska göra, för förut fick jag mkt kommentarer, men nu, liksom inte en enda på hur länge som helst? kanske tar en paus till jag har ngt mer intressant att läsa...


bäst...

Den:2010-09-03 Kl: 21:07:53 / Hästar / Kommentarer: 0

.. men sämst på att uppdatera:S har vart seeg, o vart upptagen med skolan o hästen:P men nu orkar ja inte heller skriva ngt direkt... har fredagsmys, så ni får tåla min lathet;) puss, hej


ni får en somrig bild på världens bästa påni;)


RSS 2.0