v. 35

Den:2010-08-31 Kl: 18:21:07 / planering / Kommentarer: 0

måndag: mamma red ut en liten sväng
tisdag: mamma red ut
onsdag: lösgörande dressyrträning
torsdag: dressyrträning + uteritt
fredag: eventuell hoppning/bommar
lördag: vila
söndag: dressyrträning på dressyrbanan


sjuk o har tråkit men är taggad, o den här rubriken blev lååång:S

Den:2010-08-31 Kl: 18:16:41 / Hästar / Kommentarer: 0
mm, är "sjuk", men typ frisk nu:) va hemma idag o igår, så har inte räffat knut på 2 dagar:'( saknar honom sååå! menmen, imorn:D

har anmält mig till en tävling i gyttorp den 19e september, LB:1 o LA:2:) tänkte att vi kör en lite lättare LB:1 först, typ som uppvärmning, o om den skulle gå bra så kommer det kännas roligare att köra på med LA.2:) ska träna ordentligt inför den, så allt sitter ordentligt! måste jobba STENHÅRT på bakdelsvändningarna o ryggningarna!! har ju iaf anmält mig, men det står att det bara är jag o elin som anmält oss? asså när man kollar ryttare... menmen, får se hur de blir:) ni får en nygammal bild på knut, inlägget blir så tomt annars:)




remixxx

Den:2010-08-30 Kl: 17:41:29 / Allmänt / Kommentarer: 0
en grymt go remix:D lyssna o njut;)


filmmmmm!

Den:2010-08-30 Kl: 17:10:47 / tävling / Kommentarer: 0
filmen från startfälttävlan:D


startfälttävlan

Den:2010-08-29 Kl: 17:19:23 / tävling / Kommentarer: 0
gick bra idag:D hoppningen va så jävla rolig! han va bockande busig, o hade en ärlig bjudning på hindren. felfri hoppning, men 4 tidfel tyvärr:/ menmen, han va skitdutti:D visade upp sig (min lilla arab) med svansen rakt upp o struttade framåt:')

jävla tråkig framridning och dressyrgren idag asså! typ 20-25 hästar i en liten framridningsplätt:S man kunde knappt göra ngt:/ men iaf, ritten gick bra, ngt seg men jag kan inte säga att vi försökte;) lite nonchalanta (stavning), va vi;)

sen iaf, terräng! han va bockande busig igen på framridningen, men den här gången va de inge kul:/ om vi tex hade hoppat, o han kommit fel, o började bocka efter hindret, kanske jag skulle flyga? så bad pappa hämta ett spö, så ja kunde peta på knut när han bockade. o då skärpte han sig ordentligt:) såg så läskigt ut när dom andra hoppade, men det gick bra iaf:) fick !5! stopp, spööööken o demoner vare! men så dutti iaf:') kom i mål utan att ramla av, så jag är nööööjd! fick en fin deltagarrosett, stor grön, med ett rutigt band, och ett grönt band, och en guldigt häst i mitten:)

kommer (film) och bilder när jag har orken att lägga upp det;)


hoppning

Den:2010-08-25 Kl: 20:35:46 / träningar / Kommentarer: 1
har hopptränat idag. gick bra, förutom det jävla vattnet! asså han hade ju inga större problem med att gå i det, men han får ju mjölksyra i benen:S men iaf, vi körde typ bara 80 cm, pga av regnet... men annars gcik det bra iaf^^

fick hem mina nya stövlar idag, men dom va lite små, så vi åker o byter dom på fredag:) då tror ja att ja ska köpa ett par benskydd till på söndag oxå;) sen får mans e va mer man kommer hem med;)


njuuuut!

Den:2010-08-25 Kl: 15:06:07 / Allmänt / Kommentarer: 0
bara för att ja hra bäst musiksmak, lyssna o njut!


nervös? jag? ne, fast JO!

Den:2010-08-23 Kl: 21:08:26 / Hästar / Kommentarer: 0
jag är så jävla skitnervös inför söndag!! känns som att jag kommer ramla av, glömma banan eller klanta mig på ngt annat sätt:S bubblar i magen när jag tänker på't... ryttarmeddelandet har kommit, o jag fattar 0? men som tur är har jag världens bästa tränare, som hjälper mig så grymt mkt med allt!

ska träna hoppning på onsdag, o hon sa att om hon hinner ska hon bygga en terrängbana åt oss, vilket jag uppskattar att hon ens tänker på. många tränare är liksom: jaså, du vill ha hjälp? ok. höj handen lite. bra, allt ser bra ut, tror vi kan avsluta nu. (o allt såg inte så bra ut). iaf, en sån tränare hade jag förut, så nu känns det riktigt bra med madde:)

idag hade jag kompisar med till stallet (nämner inga namn)... iaf, en av dom skulle skritta ut på knut, o så kom en STOR traktor, så vi gick in på ett gärde. men så när hon ska vända på honom så tror han att det ska va galopp, så han sticker iväg i 190, o hon fick inte stopp på'n. sen gjorde han en skarp sväng o hon flög... gud asså, mitt hjärta stannade typ! först tänkte jag på henne, o vart lugn för en sekund när jag såg att hon va ok. sen tänkte jag på knut. jag tänkte typ: tänk om han va halt?  hade sträckt sig? han hade ju sprungit till ett annat stall i närheten, runt en liten sväng. så tänkte jag: tänk om han gick omkull? tänk om ngt hade hänt? men sen kom en tant med honom med sig, o gud va ja andades ut... men allt gick bra med henne, hon kunde tom skratta åt det efteråt:)

sen red jag honom lite i gamla, gick riktigt bra, han va lugn o fin. sen red den andra tjejen oxå, o det gick oxå bra, så allt är BRA!! bjuder på en bild från tävlingen, kolla bdb om ni vill se dom andra oxå... för er som inte vet heter jag nattisssss på bdb;)




skaffa ett liv?!

Den:2010-08-21 Kl: 21:13:56 / Allmänt / Kommentarer: 0
asså, så jävla trött på att folk ska klaga på vad jag tycker o tänker om en domare? ni vet fan inte hur ritten såg ut, och vad folk sa om den?! vi blev nerdömda, punkt slut! har tagit bort alla såna kommentarer, men nu kanske jag ska lämna kvar dom? så får ni se hur jävla jobbiga ni är? jag kommer fortsätta tycka vad jag vill, hur mkt ni än skriver att jag gör fel. kanske ska sluta blogga om jag bara gör fel? tycka vad jag vill kommer jag alltid göra, men kanske inte dela mina åsikter med er då? vill ni det så ok.

wittvång - LA:2 debut

Den:2010-08-21 Kl: 19:14:36 / tävling / Kommentarer: 5
tävlade i wittvång idag. gick ganska bra. ingen placering vad jag vet (åkte hem tidigt då jag inte trodde att jag blev placerad, men nu kanske jag tror ja blev det:S) men jag är nöjd ändå! i LA:1 tyckte jag och många andra att domarn va extremt snål! 59% fick jag, bullshit asså! ritten va ju värt 65 eller mer! knut va riktigt duktig, ryggningen sög dock, men det andra va bra... menmen, bara ta nya tag:)

i la:2 va han oxå duktig, men nu blåste det mkt, o staketen ramlade osv, så han va ganska spänd... men iaf, han hade en härlig energi kände jag (och domarn), vilken kändes skönt. blev MÅNGA ryttarmissar, men ganska små. nöjd med knuten iaf. slutade med 58%. vet inte om jag blev placerad, för när jag åkte var jag 2a, o de va 2 placerade, o några efter mig klantade sig REJÄLT, men jag vet inte:I nöjd över dagen iaf:D kommer bilder när jag orkar ladda uppxD


-

Den:2010-08-20 Kl: 21:04:03 / Hästar / Kommentarer: 1
hemma nu, va i stallet o red förut. gick riktigt bra faktiskt:D mjukade upp honom ordentligt, men passet blev lite längre en jag trodde... ca 40 minuter, när jag skulle ridit 20-30... menmen, han fick lite extra havre så de löste sig iaf^^

sen på vulkan med jonna. haha, jävla kineser överallt:S o turkar oxå:O överallt lix: alla kläder, 100kr! alla väskor, 100kr! rea rea!! haha, så jobbigt! men kul hade vi;) hittade en riktigt snygg tröja, eller ja, typ tshirt/linne eller ngt sånt:I ni får bild när jag orkar lägga ut^^

sen till stallet igen... mamma o pappa åkte o hämtade transporten, o ja duschade knut. asså omg!! jag hade ingen skimmel när jag kom... mer av en skäck.... nästan brun/grå... över HELA ryggen, rumpan, halsen, manen, ansiktet osv... menmen, bara borsta, borsta o borsta:P sen gick vi ner o duschade o blev fina:) nu sitter jag här o tjockar mig med choklad o cola.... inge bra för mina lår..... men gott äre;)
ni får en bild, blir så tomt annars...


härliga varma dagar... vart tog dom vägen???



bråttom!

Den:2010-08-20 Kl: 09:40:19 / Allmänt / Kommentarer: 1
blir ett snabbt inlägg. ska snart till stallet, rida lite lösgörande o få honom mjuk o fin:) sen hem o fixa sig, sen träffa jonna o gå på vulkanmarknaden:) måste be pappa om pengar, för själv har jag inte ett öre:I måste kolla efter kläder tills skolan börjar:P asså, de känns som lovet gått så fort, men det har ju gått mer än 2 månader:S

iaf, visste ni att knut o ja ska testa fälttävlan? jodå, den 29e augusti, i segersjö;D ska bli kul att testa, men det är ju startfälttävlan bara, men det är ju kul ändå:) madde skulle till färjestad idag, så hon skulle köpa med lite grejor till mig om hon hittade det jag behöver:) gräsbroddar o nummerlappshållare. men nu måste jag dra iaf:)


idag och igår

Den:2010-08-19 Kl: 19:40:07 / träningar / Kommentarer: 2
igår red jag på hoppbanan, orkade inte blogga när jag kom hem:e menmen, nu kör jag;) iaf, red på hoppbanan, lite lösgörande i låg form skulle jag ju göra, men haha! det gick inte... han drog, va stark, o het helt enkelt! UNDERBART! han har ju varit så seg på sista tiden, men han va såååå HET. riktigt skönt. så det blev lite "lugnande" övningar, som skänkelvikningar, små volter, öppnor o slutnor mm.

idag skulle jag ha lektion för madde, så jag värmde upp i ca 40-45 minuter. i början va han het o dragig, men efter en halvtimme var han underbar! sen kom madde, o vi tränade på LA:2. red igenom programmet ngra ggr, kändes helt ok, bara det att han som sagt var lite het. men så ska det va! framåtbjudningg är ju +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!! känns som det kommer gå bra till helgen;) ni får en gammal bild här, blir så tomt annars:)

Nathalie Busk - Knut



Hillandale Rococo "Sigge"

Den:2010-08-18 Kl: 17:40:07 / Hästar / Kommentarer: 0
Hillandale Rococo hette min förra häst, men han kallades sigge. han var en irländsk sporthäst född 99, och var importerad från skottland. när han var på väg till sverige försvann hans pass o alla uppgifter... men iaf, han kom till en hästhandlare, som sålde hopphästar, o ja var ju mer hoppinriktad då. jag och mamma letade efter en storhäst, vi tänkte så att vi kunde ha den längre. så vi fick ett mail om en tjej som hade sigge i göteborg o han kostade 75000 kr... vi tyckte det var långt och dyrt, så vi skrev att vi inte var intresserade.

så såg vi filmen på honom och vi var fast! vi åkte och provred på onsdagen, och hämtade honom på fredagen... så kom vi till stallet med honom, och tänkte att han fick stå ett par dagara så att han fick vänja sig... FEL!!! han blev så pigg, o drog, o va så stark! sen en dag fick vi för oss att galoppera i snön på ett gärde... fy fan asså... jag va helt NYBÖRJARE!! fattade galopp, o så drog vi. eller han drog o ja satt på... han bockade, drog, sparkade bakut, ja, you name it... jag lyckades sitta kvar och få stopp på honom, o så gick vi tillbaka till stallet, så vann ju han.

nästa dag skulle vi rida ut, o han stannade efter 50 meter o skulle backa, o ja bara: jaha, vill du inte ut? då går vi hem... så gick vi hem o skrittade på ridbanan. i juni flyttade vi till botorp i hopp om att få hjälp. och det fick vi. allt gick super, tills en dag när ngt sa boom. han småställde sig, stack o lyssnade inte. men en dag skulle vi iaf rida på hoppbanan, o vi skulle fatta galopp... men ojojoj, vad han stack! sprang som en galning o bockade o sparkade bakut, men jag lyckades hålla mig på. men då gick jag fram till mamma och sa: jag vill ha en ponny. så vi lade ut en annons på honom och skickade honom på tillridning i kumla. det kom folk och skulle provrida, o om han nitade vid hindret, så flög dom. dom sparkade honom, slog honom och skrek på honom... vi blev jätteledsna och tänkte att han blir aldrig såld. så hittade vi alla hans uppgifter, resultat och allting! gissa om vi blev glada? så han gick från att vara värd 40.000 till 80.000. han var tydligen en riktig stjärna i skottland:)

men så en dag kom en tjej och provred honom, och dom klickade! hon ville ha honom, och nu bor han hos dom, mellan karlstad och arvika, och har det toppen. dom ska snart debutera 120 i hoppningen och siktar på globen. jag fick knut och vi har tävlat med brra resultat, och ja, här står vi idag. ni får lite bilder på sigge här:)



ni ser ju hur hemskt det ser ut...









för första gången på tre dagar...

Den:2010-08-18 Kl: 17:19:33 / Hästar / Kommentarer: 0
...ska jag rida knut:D han har ju varit så seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg, så han fick vila ett tag innan tävlingen på lördag så han får tillbaka sin framåtbjudning:) har kollat startlistan, o har sett att det kommer tuffa konkurenter som slagit oss förut, men nu fan ska vi hämnas! haha, ja, vi ska ju försöka iaf;) LA:2 debut, så vi hoppas att det ska gå brabrabrabrabra!!

idag ska jag nog bara göra honom mjuk o fin i sidorna, o rida i en låg o lång form.... kanske blir lite bommar oxå, vi får se:) blir nog på hoppbanan, solen skiner ju, o de är varmt o skönt o är nog kul för honom att komma ut lite:)

imorse va hovslagarn här oxå, så nu har knut fått nya fina skor oxå:)

kom på att ni ville se bilder på min förra häst, sigge? kommer ett inlägg om honom iaf:)


Ninja!

Den:2010-08-17 Kl: 15:23:41 / Hästar / Kommentarer: 0
heter min nya kisse:) asså hon är så underbart söt! busig som en idiot, men orkar inte mkt, utan sover mest:') hon va en av dom där stallkatterna som föddes i juni i maddes stall, hon o hennes brorsa:) gissa om jag fick tjata på pappa? yes, extremt mkt:S men nu hatar affa mig:( han tycker ja ä otrogen o har gått över till ngn yngre:( haha, nä men han är arg på mig iaf...

knut har ju vilat i tre dagar så imorn ska ja rida igen, i hopp om att han har lite framåtbjudning? de tror ja nog att han ska iaf:) men för säkerthets skull ska ja nog race:a lite extra i skogen bara så han får upp livsglädjen lite;) här kmr en bild på ninja oxå:')



så himla naw:')












v. 33

Den:2010-08-16 Kl: 15:37:19 / planering / Kommentarer: 0

måndag: vila
tisdag: vila
onsdag: lösgörande dressyrpass i låg, lång form och uteritt
torsdag: träning för madde
fredag: lösgörande dressyrpass i låg, lång form och uteritt
lördag: tävling
söndag: uteritt


bilder

Den:2010-08-14 Kl: 22:27:22 / tävling / Kommentarer: 0
nathalie busk knut   nathalie busk knut 

   nathalie busk knut <-älskar dom här bilderna, araben i honom kommer fram lite;)

nathalie busk knut   nathalie busk knut

nathalie busk knut






segt............

Den:2010-08-14 Kl: 14:10:46 / tävling / Kommentarer: 0
de kan man säga om knut idag:S han va så seeeeg! fick sitta o driva, men domarna va fan puckade! dom skrev saker som inte ens stämde:O typ att han va vinglig o hade ostadig form osv:P de har vi aldrig hört förut? efter första klassen, LB:1 (vi fick 57%, cpdomare), drog ja ut med honom o race:ade, o sen red ja med spö, så då kändes han UNDERBAR!!! framåt, pigg o lyssnade. men när vi kom in på bann DOG han! seg o tappade den förvända galoppen???!!! gah, så irriterande, menmen. vi fick iaf 61%, så det va ju inte helt värdelöst:S men seg va han så han ska iaf få 3 vilodagar o bara gå i hagen o promenera lite, så ska han nog va som vanligt igen;) aja, men vi tar nya tag till hlgen igen;) LA:1 o LA:2;) kommer bilder från tävlingen ikväll eller imorn:)


v 32

Den:2010-08-11 Kl: 20:50:32 / planering / Kommentarer: 1
måndag: löshoppning i gamla
tisdag: dressyrträning i gamla (utan tränare)
onsdag: dressyrträning för madde + uteritt
torsdag: mamma rider ut
fredag: dressyrträning för susanne
lördag: tävling (örsta kulle, kumla, LB:1 o LA:1)
söndag: vila

ni kommer nog tro att jag aldrig rider ut, men jodå, varje dag skrittar jag 20-30 minuter på grusvägen som framskrittning.


träning o uteritt

Den:2010-08-11 Kl: 20:41:38 / träningar / Kommentarer: 0
träning för madde idag, gick ganska bra, förutom att han va seg, o när madde hoppa upp blev han sur o gick på snedden o larva  sig:S ville att hon skulle testa rygga, o de gick ok. sen skulle ja testa igen, o de gick ok? får träna mer på't:p sen samlad galopp på kortsidorna o arbetsgalopp på långsidorna, gick ganska ok. men asså den där segheten (är det ett ord?) dödar mig!!! får sitta o driva så där fult med skänkeln, o smacka i vart tredje steg:e även fast jag ger honom mer havre nu, segar han sig:P 

sen drog ja ut me nuten, för ja skulle inte bli hämtad förns om mer än en timme:S men gud va skönt det va! har bara ridit i skritt på vägen, men nu red ja västern;) haha, värsta stencool;) red med halvlånga tyglar o en hand, o bromsade o ökade med bara sätet;) formen va helt "oformig", asså sket ja i den, de här va bara för skojs skull, o visa alla som såg oss hur coola vi är;) haha, a ja vet att ni oxå tycker ja är cool;) sen iaf när vi kommit en bit på vägen drog vi iväg som idioter, o stolt blev ja över knut, som såg en läskig bräda men inte gjorde ngt stort:D bara kollade o böjde på nacken (arab):) så ja är nöjd med honom:)

sen imorn ska ja va ledig så ska mamma rida ut:) ska va med bästa jonna:D<3 på fredag blire träning för susanne, sen på kvälleen blire vulkanmarknaden med bästa jonna:D zilla, som nu heter sämsta zilla, för att hon retar mig (:C) för att hon ska till turkiet, är ju i turkiet då, så hon missar marknaden! hahahahahahahahahaha! säääämst! men jonna o ja ska träffas, jonna ska ha ngn dansuppvisning på torget, så ska kolla på henne o så ska vi nog handla lite:)

på lördag blir de tävling, taggar;D


dressyrträning? lyckad? hmmm

Den:2010-08-10 Kl: 20:37:44 / träningar / Kommentarer: 2
nja, lix allt va nästan perfekt, förutom dom där jääävla ryggningarna! asså hur jag än gör, slänger han upp de där huvet! då tar jag lite i yttertygeln, då går han ner på tygeln igen men han stannar även om jag ändå använder skänkeln???? men imorn ska ja träna för madde så hon ska testa, sen ge mig lite tips:)

taggar inför tävlingen, men fööör i helvete!!!! jag startar kl 9.07 i LB:1, och ofc, 2a av 15! hur länge kommer man inte få vänta på ärovarvet som jag hoppas att vi kommer få göra? sen startar jag i LA:1 kl 10.48:6 där är jag 3a av 6st, så det är inte så farligt:S ngn annan som ska dit? c/d ponny asså, för ni som har b-ponny är lite yngre än jag lix tänkte "umgås" med, men men, vi får väl se;) ni kan ju oxå skriva om ni ska dit, så kollar ja när ni rider;) om ja hinner asså;) knut o ja har ju ett nytt pannband, så vi kommer blÄnka;);) sen har vi fått låna therres transport, så ni får vi boogie, o en VIT transport, ist för den där gamla bruna vi brukar hyra:S


löshoppning

Den:2010-08-09 Kl: 20:54:25 / Hästar / Kommentarer: 2
kom till stallet, mådde grymt illa, men fick kravla mig dit iaf:S iaf, ville inte rida när ja mådde illa, så det fick bli löshoppning, så är han hoppad den här veckan oxå;9 ojojoj, gud va han skulle visa upp sig! hoppade ett hinder på ca 40-50cm som uppvärmning, o gud asså! jag applåderade, o sa ojojoj va duktig du är! o haha, han hade huvet högt, o gjorde ordentliga knälyft o svansen stog upp;) sen höjde ja hindret o gu va kul han hade! men när ja höjde till 110 blev det lite läskigt:s stannade, sprang på sidan osv... så ja sänkte ena sidan o han hoppade, o sen höjde ja den, han hoppade osv. till slut låg den rakt o han hoppade, ett kaninskutt, men han hoppade;)

väl inne i stallet igen fick han sin betfor, mums;) sen ut, rulla o springa som en idiot till sommarhagen:) min sötnöt:D


vloggar

Den:2010-08-07 Kl: 22:44:45 / vloggar / Kommentarer: 1
här kommer 2 v loggar från dagen;) o nej, jag är inte normal:S








kommer inte på ngt:p

Den:2010-08-06 Kl: 20:28:45 / Hästar / Kommentarer: 0
sorry för att ja varit så seg på att uppdatera:e här kmr en uppdatering iaf:) igår vare ju vilodag för knut, så vi började med att gå in o borsta oss ordentligt. sen gick vi ner till stora stallet o spolade benen, o när all smuts va borta så skulle pluttens hovar fixas lite;) fixade vid kronranden o hovskägget. har ingen bild på före o efter på hovskägget tyvärr, men ni får nöja er med bara kronranden;) sen fixade ja manen oxå, ingen före - efter bild där heller men aja. sen gick vi på promenad när han va snygg igen. gick på vägen, hoppade lite diken vilken knut tyckte va riktigt kul:D slängde me huvet o va stolt, min lilla bebis;) man måstte ju visa matte va dutti man e;D<3 sen hem igen o ut i hagen igen.

idag gick de värre än sämst att rida!!!!! va nära på att börja tjuta, så illa var de:c asså han bara drog iväg, skulle ha mellangalopp hela tiden, va hård o tung i munnen o i dom enkla bytena kunde han inte skritta, utan bara taktade:e i slutnorna o skänkelvikningarna bara rusade han på, i mellantraven stack han o började galoppera.... kändes helt enkelt skit! det va helt ärligt vårat sämsta dressyrpass någonsin! men imorn är de träning för therre igen, då tar vi nya tag. tror han blev sådär för att han vilade igår, o fick 1/4 mått med havre på två månader... han behöver lite mer energi nu när vi jobbar hårdare, o innan vi åkte på bete gick han på 1/2 mått havre:s men det va nog för att han vilade igår oxå... han ska egentligen inte få havre på vilodagen, men han fick de iaf för han va så gosi o han ville ju:C men det gör ja inte om! aja, här kommer en jämförelsebild på hovarna;)




haha, ni kan ju gissa vilken hov ja fixat xD




trött hest

Den:2010-08-04 Kl: 21:18:01 / träningar / Kommentarer: 2

träning för madde idag igen, gick jättebra, igen;) den samlade galoppen va faktiskt riktigt enkel att få till i höger varv, i vänster är den lite svårare, men ändå ganska lätt:) sen gjorde vi travöppnor på halva långsidan, en 10-metersvolt, och ut i en öppna igen, vilket gick jättebra:D han va ganska svettig när vi va klara men de svampade ja bara av, o de va riktigt skönt tyckte nut:) kände i slutet av lektionen att han va riktigt trött, o madde tyckte oxå att han skulle vila imorn, så det blir nog så;)

imorn blire nog så att ja ska klippa hovskägget, fixa vid kronranden o kanske jämna ut manen lite oxå, nut ska få en "spa-dag";D ska ta lite före o efter bilder tror ja;) ska se om det blir lyckat, jag är ju så skillad på att klippa manar o så:e


samlad galopp = JOBBIGT!!!

Den:2010-08-02 Kl: 21:53:33 / Hästar / Kommentarer: 0
lektion för madde idag, jobbade mest på bakdelsvändningarna och den samlade galoppen. i höger varv hade han hyfsat lätt för samlingen, men i vänster är det sååå jäkla jobbigt!! han går gärna på dubbla spår, skjuter in rumpan lite lix:P så ja skulle tänka öppna, samtidigt som jag skulle driva o sitta djupt, bromsa o sitta rakt:SS alla som säger att ridning är lätt har aldrig provat! killar kastar en boll till varann, medans vi jobbar stenhårt med ett djur på 400 kg typ, så dom ska fan inte säga nåt:e om någon fortfarande säger emot, kom o sitt upp på knut, o få till den samlade galoppen? sen ser vi va du säger:/

aja iaf, bakdelsvändningarna satt ganska bra, måste bara få honom lite rundare lix:) sen öppnor, dom satt ganska bra i både trav o galopp, skänkelvikningarna va väl ok? min skänkel kanske va lite död, o han va lite seg, men helt ok annars:9 traven va otroligt bra oxå, o ja kan stolt säga att jag inte ramlade framåt en enda gång:D madde tyckte att jag fått upp formen mer på honom, vilket kändes skönt att höra, har jobbat mkt på det:) är väldigt nöjd med pållens arbete idag, han va ordentligt svettig när vi va klara;) sprejade honom så han inte skulle bli uppäten av flugor o släppte ut honom igen. peter skulle komma på kvällen o ta in tait o knut så dom fick va ute lite längre;) här kommer min egna signatur oxå:) enkel, ja vet, men orkade inte fixa ngt annat;)


RSS 2.0