tävling eller inte?

va ganska länge sen, men ni har ju besökt flitigt ändå:D iaf, så kanske ja ska tävla LB:1 o LA:1 på lördag... vet inte riktigt än, för de skulle ju varit på söndagen, men den blev inställd, så vi som va anmälda kunde får ida på lördagen, efter storhäst tävlingen, men tror vi måste vara minst 3/klass? jag sa iaf att ja skulle dit, men 2 st hade inte svarat, men hoppas iaf att dom säger att dom vill va me!! har inte tävlat på evigheter känns de som, fast de va i slutet av augusti:P

har tränat ganska mkt för tränare nu, finslipa lite;) ryggningarna  sitter ganska bra nu, måstte bara jobba mer på bakdelsvändingarna oxå. har ridit på dressyrbanan lite oxå (60 meter), och han klarade mellantraven på 60 m finfint:D riktigt fin flöt det på! han va pigg o stark, vilket känns RIKTIGT SKÖNT! han har inte tappat bjudningen igen, vilket ja va rädd att han skulle, men som tur är har han inte det:) känner mig riktigt taggad inför lördag (om det blir ngt)!

skolan har tagit mkt tid, har ju börjat åttan nu, så ja får ju b e t y g! usch, känns inge kul, men har haft några prov, och dom har kännts bra:) vi får la se. Ska iaf försöka hålla igång bloggen ngt:)


min favvobild på knut:')<3




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback